Just nu i vårat hem

Vi såg ett får på tvn idag. Svensson hade en rolig histora att dra i samma skede. Han sa att han lät som ett får när han kom. Johan skrattade. Sedan ljög Svensson för Buskis om hans pappa. Han sa att hans pappa tycker Svensson är rolig. Men det är han inte. Johan blev inte arg, han började istället berätta om när de skrev sms från varandras mobiler. Det var rätt kul. Folk vrider sig av skratt i sofforna. Man hör någon fråga varför de har så roligt. Johan kliar sig på skinkan. Tystnaden la sig över rummet men plötsligt tog Nauber över och pratade om Johans utseende. En otäck historia. Något om får.

 

Johan slänger av sig skärpet. De andra har svårt att fokusera på tvn. Än värre blir det när Johan säger att det är varmt i rummet. Var det därför han tog av sig skärpet. Hjälpte det? Jag önskar att jag inte var en tyst övervakande, allsmäktig gud. Då hade jag frågat om det hjälpte. Istället får jag sitta och bli kallad BlondinHenke av Hannes. Jag gillar det. Blondiner alltså. Realtidsbloggande är fantastiskt dessutom.

 

Övertalningskampanjerna om att jag ska ta plats i Hålta fortsätter. Jag känner suget. Fast som den grusallergiker jag är så ser jag svårigheterna. Vi får se. Johan avbryter mina funderingar genom att kalla Svensson bög. Jag funderar på att bryta in och försvara min pojkvän, fast vi inte är ihop, men jag avstår. Backis fortsätter mumla. Han talar inte ur skägget.

 

”Vilken klass går el matchen på?”, ”Här kommer ett Lass Diarré”. Två citat från Buskis. ”Tråkigare än en uppsats”, som Svensson uttryckte det. Buskis har lovat Nauber sex ikväll men om det blir så får vi inte veta. En nackdel med realtidsbloggande. En fördel är att jag är så upptagen med att lyssna att jag slipper riskera att säga dumma grejer.

 

Vi får höra en historia om hur Svensson nästan dödade Naubers fågel genom att spruta massa parfym på den. Den fick då ställas i karantän i deras förråd och överlevde tills hans mor råkade släppa ut fågeln genom fönstret. Fast Backis tror att fågeln lever fortfarande, trots att 15 vintrar har passerat. Fågeln hette Bella, a pretty bird. Nauber blir fylleförklarad av sällskapet. Freddy är grön.

 

När Bella flög ut genom fönstret var Nauber ute och ropade efter den men fann den aldrig. Fast nu ändrade han historien och sa att en stor kungsörn dödade. Men han tror den var lycklig uppe i himlen. Backis tror den dog uppe i himlen. Ny version. En skogshuggare sågade ihjäl den. Johan får gå hem nu. Äntligen. Fast han verkar stanna.

 

Nauber frågar hur många veckor det har gått. Puckad fråga. Nu pratar han om en sexig version av Robinson. En sexig version av en skäggig, undernärd gubbe som har en bästis som heter Fredag. Låter ganska sexigt från scratch.

 

Svensson lämnar sällskapet för Facebook. Okänsligt. Jag ger mig härmed. Nu vet ni hur snacket går hos oss. Därmed kommer ni aldrig vilja komma hit. Det tycker jag är tråkigt. Hej då.


Doggypunch urartade - slutade med ryggskott!

Vi presenterar här en lista över saker Svensson tappat de senaste veckorna.

Datorn
Nycklarna
Blindtarmen
Håret
Förståndet
Fattningen
Glas
Hakan
Fighting Spirit
Tron på Henke
Förmågan att hålla sig till sanningen
Pengar

Han har istället fått:

En Gucci
En lapp
Stygn
Plåster
Gin
Lön
Beröm av Gåsen
Tro på Johan Backlund a.k.a Funny Sucking Blocking Machine
En vän

"Man ser på din frisyr att du är handikappad."
Svensson småpratar med krogen.

"Jag går emellan dina kompisar och din stora jävla glugg!"
Svensson svarar på varför han går emellan bråket.

"Tänk vad kul om du la din kuk i näven så att jag kunde massera den."
Svensson sträcker fram handen.

Dialog i hemmet, intellektuell sådan:
- Det är insidan som räknas va?, frågar Henrik.
- Kanske om man letar efter flickor men inte hamburgerbröd, svarar Svensson.
- Va fan säger du? Sa du fitta?, utbrister Henrik chockat.


Denna helgen har gåsen varit vit
Och då hör det ju faktiskt inte hit
Han höll kvar alla hästarna i stallet
Kanske var det därför vi aldrig fick se det berömda fallet?
Ensamma kvar stod Dworek och Mr Kapten
Druckna och sorgsna i månens sken


Johan har rakat sig!

Fredde skadad igen

Gåsen vaknar upp dagen efter med en groggröst så total att allt annat bleknar i jämförelse. Vad hände? Hur hände det? Låt mig få berätta.

Det var ett sent påkommet beslut. Han hade sett fram emot en vit helg men anade mörka moln vid horisonten när Markoolio återvände från finlandsbåten glad i hågen. Ett samtal senare förvandlades helgen till en färgglad historia. Det vita byttes ut och vi såg en hel parad av färger hällas ut över rummet. Shottarna radades upp och huvuden slog i taket i en jämn tysk takt. Sjömännen anade att det skulle bli stormigt på haven den här kvällen. Vi stod alla och inväntade ett historisk slag mellan cowboys och indianer. Förutsättningarna var perfekta sånär som på en skada på Fredde Ljungberg, men det skulle inte stoppa honom från att medverka annat än på dansgolvet. Där tog istället Markoolio plats och firade av ett nummer utan dess like. På andra sidan dansgolvet stod Buskis och tog äldre män på rumpan när han inte hällde ut öl över Gåsen eller hotade Fredde med spö.

Folk från hela världen hade samlats för att ta del av detta spektakel, en karneval med samma innehåll som en påse nötter. Det skymtades till och med en dansk i publiken. Även Otter var där ett kort tag och visade upp en imponerande fylla. Den enda som inte var där var Hannes. Jävla Hannes. När han inte var där så var Kappos nivå inte längre möjlig att uppnå, tyvärr. Tillbaks till drabbningen. Cowboys mot Indianer. Om stämningen var laddad innan så var den vid bristningsgränsen när Gåsen med en extrem noggrannhet upprepade ordet kuk. Indianerna var nu ute på hal is och sammandrabbningen fick vänta. Även om Magnumen än en gång åkte fram i novembernatten. För övrigt en ovanligt kylig sådan. Situationen försökte räddas men när inköpet av mössa hastigt gick i stöp så fick jag stå där med en känsla av kyla knackandes mot min välfriserade hjässa.

Lasu var på jakt efter en själsfrände att få utforska nya miljöer med. Hans nyfikenhet för doggypunch var tvungen att stillas denna kväll. Om det blev ett lyckat resultat eller ej vet inte jag. En annan händelse med svävande utgång: Fredde erbjuder Chricke att ta sällskap till badrummet. Svaret han får? Kanske! Erbjudandet står kvar till nästa helg. Kanske hade hans törst på sällskap släckts när han tidigare den kvällen följt med Markoolio till muggen och lekt doktor.

Vi avslutar med ett litet tips. Ett partytrick signerat Gåsen. Bjud hem dig till två goda vänner. Se till att bli bjuden på både shot och öl. Ta sedan och häll i shotten i ölen. Informera sällskapet om att du ska på toaletten. Ta med din spetsade öl och häll ut den i avloppet. När dina generösa vänner sedan påpekar det hela så ska du blåneka. Hela kvällen. Succé!

Förresten. Två citat hinner vi med också. En klassiker och ett rykande färskt.

"Hamstern lever men hjulet är död."
Svensson remixar ett uttryck.

"Hamstern är död men resten lever."
Han lyckas inte rätta till sitt misstag. Inte alls.

Berättelsen om Buskis (Den oklippta versionen!)

Lek med tanken. Du är en liten pojke med ett stort skägg. Du ser med stora ögon ut över allt livet har att erbjuda dig. Öl, bärs och pilsner. När Buskis tänker på livets ocean så återvänder han senare till nuet med ett leende fyllt av längtan och med en lätt touch av bakfylla. Det leder mig in på vad som enligt den glade Buskis är livets gåta och svaret på densamma. Vad blir det om man vänder på bakfylla? Fylla! Efter detta tänk, denna strålande logik, en fullständig, rasande vacker rapsodi av intelligent analyserande bygger Buskis upp sina helger. Han fyller schemans alla hål med en öl. Det finns alltid plats för en öl till förklarar han bestämt för bartendern. Till vakten förklarar han istället att denne omöjligt kan veta om ölen är stulen eller ej. Dessutom tror han att ölen ändå ville till honom, och att han av ren mänsklighet lät det hända. Buskis gillar att låta saker hända. Dessutom sover han gärna på saken. Allra helst tillsammans med någon. Allt medan livet pinnar på.

Utomlands. Allt kan vara utomlands. Vad som inte är utomlands för dig kan vara utomlands för någon annan. Ett ord uppbyggd på en sådan mystik är således alldeles förträffligt och bör yttras med en sådan repetition att uttrycket snart blir lika accepterat som "gött mos". Vad är egentligen gött mos? Ingen kan väl påstå att mos är speciellt gott egentligen. Att åka på mos är inte heller gott, snarare otrevligt. Mos är roten till all ondska.

Citatmaskinen har ballat ur

"Skogshora? Är det en björn då?"
Backlund

"...en okänd vacker mulatt"
Något som redan var skruvat ballar ur helt när Svensson rundar av meningen.

"Folk tror att jag är dum och sådant men jag kollar faktiskt på Animal Planet."
Svensson

"Varför ska jag inte hålla med när jag håller med?"
Otter

"Lalälelalale..ite arg var han allt."
Käften Svensson

"Nej vi är inte ihop. Men han är min pojkvän och vi bor ihop."
Henrik kommer ut genom förnekelse

"Du har ett sorgset, patetiskt ansikte!"
Svensson är elak mot mig

Fullt normal

Hej. Idag är det söndag. Det var det inte igår. I helgen har det delats ut sovpinnar i Kungälv åt alla håll och kanter. Svensson fick en i kanten i hörnet. Det var han ensam om. Gött. Fight Club-Klas har varit ute och svingat och även fallit på dansgolvet. Gåsen var frisläppt ännu en helg och har nu en gång för alla slagit fast att han inte tror på indianer. Han är mer intresserad av vad cowbojsarna har att säga.

Svensson tittade upp, han trodde inte sina öron. "Det där är inget du skämtar om va?" hör man honom säga. Nu var stämningen av en sådan karaktär att minsta lilla vädersläpp skulle få världen att gå under. Till och med innan 2012. Indianerna slog på den stora trumman och tog ett avbrott ifrån sin fredspipa. Röken låg tät över landskapen och pensionärerna på Kockar hade begett sig hemåt för längesen. Snart skulle de vara framme. Tillbaka i deras dunkla närvaro där allt tar tid, där slow motion-knappen har slagits på i kombination med repeat. Resultatet är på många sätt förödande.

Sveriges enda rakade gås hade ännu en gång höjt promillehalten i landet till skrämmande nivåer. Mot slutet av kvällen hade han setts vandrandes på busstationen med en skarpladdad magnum i sin hand. Han tryckte upp den i ögat på Svensson och förklarade sin besvikelse över hur kvällen utspelat sig. Hur han ansåg att människans strävan av att finna värme och kärlek slog tillbaka mot honom personligen i ansiktet. Hur han hade vandrat ensam på krogens gator med ett sammanbitet leende. Hans magnum var hans enda vän. Han var en cowboy. Denna gång med en intakt tumme och en korrekt parkerad Skoda.

Kungälvs topp fyra casanovas skördade livets åker efter förbjuden frukt. Men den enda som fick visa snoppen var Backis, och han körde solo. På tal om att visa snoppen så har det på senare tid ryktats om att Ljungberg har fattat tycke för stadens nattliv. Fredde skall ha setts på krogarna båda kvällarna. Det påstås att han även blev bjuden på ett quickfuck.

En gång för alla. Jag och Svensson är inte ihop. Vi träffas alldeles för sällan och ett distansförhållande har aldrig varit aktuellt. Däremot är han min pojkvän och vi bor ihop. För honom är känslan av att ha något i munnen den bästa av känslor. Allra helst skall det vara en ostcabanossy. Sådana tillverkas i Tyskland. Vart det ligger? Utomlands!

Vill du suga min kuk så är du min vän
Vill du suga någon annans kuk så är du hans vän

Niclas Svensson, 20 år

Jag vill suga din kuk men jag vägrar

Johan "Funny Sucking Bitch" Backlund

RSS 2.0