Fredde skadad igen

Gåsen vaknar upp dagen efter med en groggröst så total att allt annat bleknar i jämförelse. Vad hände? Hur hände det? Låt mig få berätta.

Det var ett sent påkommet beslut. Han hade sett fram emot en vit helg men anade mörka moln vid horisonten när Markoolio återvände från finlandsbåten glad i hågen. Ett samtal senare förvandlades helgen till en färgglad historia. Det vita byttes ut och vi såg en hel parad av färger hällas ut över rummet. Shottarna radades upp och huvuden slog i taket i en jämn tysk takt. Sjömännen anade att det skulle bli stormigt på haven den här kvällen. Vi stod alla och inväntade ett historisk slag mellan cowboys och indianer. Förutsättningarna var perfekta sånär som på en skada på Fredde Ljungberg, men det skulle inte stoppa honom från att medverka annat än på dansgolvet. Där tog istället Markoolio plats och firade av ett nummer utan dess like. På andra sidan dansgolvet stod Buskis och tog äldre män på rumpan när han inte hällde ut öl över Gåsen eller hotade Fredde med spö.

Folk från hela världen hade samlats för att ta del av detta spektakel, en karneval med samma innehåll som en påse nötter. Det skymtades till och med en dansk i publiken. Även Otter var där ett kort tag och visade upp en imponerande fylla. Den enda som inte var där var Hannes. Jävla Hannes. När han inte var där så var Kappos nivå inte längre möjlig att uppnå, tyvärr. Tillbaks till drabbningen. Cowboys mot Indianer. Om stämningen var laddad innan så var den vid bristningsgränsen när Gåsen med en extrem noggrannhet upprepade ordet kuk. Indianerna var nu ute på hal is och sammandrabbningen fick vänta. Även om Magnumen än en gång åkte fram i novembernatten. För övrigt en ovanligt kylig sådan. Situationen försökte räddas men när inköpet av mössa hastigt gick i stöp så fick jag stå där med en känsla av kyla knackandes mot min välfriserade hjässa.

Lasu var på jakt efter en själsfrände att få utforska nya miljöer med. Hans nyfikenhet för doggypunch var tvungen att stillas denna kväll. Om det blev ett lyckat resultat eller ej vet inte jag. En annan händelse med svävande utgång: Fredde erbjuder Chricke att ta sällskap till badrummet. Svaret han får? Kanske! Erbjudandet står kvar till nästa helg. Kanske hade hans törst på sällskap släckts när han tidigare den kvällen följt med Markoolio till muggen och lekt doktor.

Vi avslutar med ett litet tips. Ett partytrick signerat Gåsen. Bjud hem dig till två goda vänner. Se till att bli bjuden på både shot och öl. Ta sedan och häll i shotten i ölen. Informera sällskapet om att du ska på toaletten. Ta med din spetsade öl och häll ut den i avloppet. När dina generösa vänner sedan påpekar det hela så ska du blåneka. Hela kvällen. Succé!

Förresten. Två citat hinner vi med också. En klassiker och ett rykande färskt.

"Hamstern lever men hjulet är död."
Svensson remixar ett uttryck.

"Hamstern är död men resten lever."
Han lyckas inte rätta till sitt misstag. Inte alls.

Kommentarer
Postat av: Chricke

Bra skrivet igen:D haha, jag hängde med Fredde till badrummet tillslut:D

Vi kan ta det nästa helg också:D

2009-11-22 @ 22:58:12
Postat av: Jonas

Hahaha ja älskar fan din blogg henke, hur bögigt det än låter xD Hahahaha fyfan finns ingen som kan skildra gänget nötter som vi umgås med på samma sett som du xD

2009-11-22 @ 23:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0