Fullt normal

Hej. Idag är det söndag. Det var det inte igår. I helgen har det delats ut sovpinnar i Kungälv åt alla håll och kanter. Svensson fick en i kanten i hörnet. Det var han ensam om. Gött. Fight Club-Klas har varit ute och svingat och även fallit på dansgolvet. Gåsen var frisläppt ännu en helg och har nu en gång för alla slagit fast att han inte tror på indianer. Han är mer intresserad av vad cowbojsarna har att säga.

Svensson tittade upp, han trodde inte sina öron. "Det där är inget du skämtar om va?" hör man honom säga. Nu var stämningen av en sådan karaktär att minsta lilla vädersläpp skulle få världen att gå under. Till och med innan 2012. Indianerna slog på den stora trumman och tog ett avbrott ifrån sin fredspipa. Röken låg tät över landskapen och pensionärerna på Kockar hade begett sig hemåt för längesen. Snart skulle de vara framme. Tillbaka i deras dunkla närvaro där allt tar tid, där slow motion-knappen har slagits på i kombination med repeat. Resultatet är på många sätt förödande.

Sveriges enda rakade gås hade ännu en gång höjt promillehalten i landet till skrämmande nivåer. Mot slutet av kvällen hade han setts vandrandes på busstationen med en skarpladdad magnum i sin hand. Han tryckte upp den i ögat på Svensson och förklarade sin besvikelse över hur kvällen utspelat sig. Hur han ansåg att människans strävan av att finna värme och kärlek slog tillbaka mot honom personligen i ansiktet. Hur han hade vandrat ensam på krogens gator med ett sammanbitet leende. Hans magnum var hans enda vän. Han var en cowboy. Denna gång med en intakt tumme och en korrekt parkerad Skoda.

Kungälvs topp fyra casanovas skördade livets åker efter förbjuden frukt. Men den enda som fick visa snoppen var Backis, och han körde solo. På tal om att visa snoppen så har det på senare tid ryktats om att Ljungberg har fattat tycke för stadens nattliv. Fredde skall ha setts på krogarna båda kvällarna. Det påstås att han även blev bjuden på ett quickfuck.

En gång för alla. Jag och Svensson är inte ihop. Vi träffas alldeles för sällan och ett distansförhållande har aldrig varit aktuellt. Däremot är han min pojkvän och vi bor ihop. För honom är känslan av att ha något i munnen den bästa av känslor. Allra helst skall det vara en ostcabanossy. Sådana tillverkas i Tyskland. Vart det ligger? Utomlands!

Vill du suga min kuk så är du min vän
Vill du suga någon annans kuk så är du hans vän

Niclas Svensson, 20 år

Jag vill suga din kuk men jag vägrar

Johan "Funny Sucking Bitch" Backlund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0