Hur man fixar ett päron under läppen

Vi går rakt in i hetluften, det gör vi för att vara snäll mot våran vän Fixar-Micke. Han hatar nämligen att arbeta utomhus. Vi tar ett tips från livscoachen Chricke. Mannen som tacklar barns problem med en utsökt elegans. Han väljer nu att rikta in sig till er som är potentiella mördare. Om, och då säger jag om, ni tänker begå ett mord någon gång i erat liv så ska ni inte göra det på finlandsfärjan. För då vet alla vem det kan vara. Ska ni istället mörda så ska ni göra det utomlands, i en by. Stoppa undan det lilla tipset någonstans i erat huvud där det är lätt att plocka fram det igen. Det kan trots allt behövas.

Fixar-Micke är här och det är vi tacksamma för. Trots att han inte har fixat en dreambox till oss än. Vi får helt enkelt ha kvar våran jävla Animal Planet ett tag till. Ja Svensson, vi har förstått att du har ett sjukligt intresse för lejon. Släpp det nu! Micke är inne på nya banor, han ska fixa en ny snus. Med päronsmak. Det ska vara som att ha en päronsplitt under läppen, den kommer rinna som livets vatten ner längs den gulfärgade tandraden. Päronsmaken kommer vara något diskret, ungefär som svag saft.

Vi har likadana koppar här hemma som Chricke har på sitt jobb. Det behöver ni inte lägga på minnet. För min del är det redan glömt. Nu har jag idétorka så det är bara att kasta in handduken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0