Hans liv som Gås - Gåsens 20 bästa år

Idag har tjugo år gått sedan ägget kläcktes och en livrädd liten befjädrad skrutt med stora, spretande ögon utbrast "Vad fan händer?". Sedan dess har världen tagit enorma kliv, och det har han också. Med sitt bo i Kärra har han lärt sig livets värdefulla läxor. Du skall parkera din bil på ett lämpligt sätt, du skall bjuda på din magnum och du skall göra det med finess. Allt detta är läxor som inte på något sätt har varit självklara till en början, men medan tiden har haft sin gång har Gåsen stämt upp i en framgångssång. Han har passerat varenda hinder med Gunde Svans envishet och klivit över mållinjen som en vacker vinnare varje gång. Det är exakt samma resa som de bibliska hjältarna har vandrat, men ingen av dom har gjort det med samma självklarhet som vår gode vän Sebastian. När Gåsen berömmer dina tuttar, då lyssnar du. När Gåsen kallar dig Hit n' Run, då ler du. När Gåsen säger att du är den stiligaste av oss allihopa, då ber du honom säga samma sak dagen efter. Fast det finaste av allt, det är att han alltid har representerat den renaste formen av ärlighet. Livet är för kort för att ägna sig åt annat.

Så nästa gång ni ser Gåsen på stan, iförd en rosa hjälm och en damhalsduk, så ska ni med ett leende titta upp mot himlen och tacka våran skapare för att Du har fått den enorma äran att få vandra på jorden samtidigt som Gåsen är här och genomför stordåd efter stordåd. Vi andra ska vara lyckliga över att få plocka brödsmulorna som slängs omkring våran favoritfågel, få ta del av skatterna.

Tonåren är över. De har säkerligen (snarare uppenbarligen) bjudit på många spännande kapitel i livet. Fast boken skall fortsätta skrivas och vi vet alla att det väntar många fler fina ögonblick, fler galenskaper. Därför känns det fantastiskt att vara med när ännu ett kapitel dyker upp, varför inte på Gessles After Beach i sommar? Grattis som fan, Gåsen.

Kommentarer
Postat av: Gåsen

haha henke du är underbar! haha tack så mycket för alla fina ord och uppvaktningen på min födelsedag:P ja ska förgylla din födelsedag med på något spännande sätt ;) haha :P

2010-04-06 @ 17:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0