Vad skulle du göra med över fyra kilo chips?

Den här helgen har gått i julens tecken. En vit historia kantad av rödbetssallad, köttbullar och vörtbröd. Lägenheten har blivit ett tillhåll, en lugn oas dit Kaptenens krafter inte når. Det hela har resulterat i en förkylning. Är det tacken för att man håller sig nykter? Den vetenskapliga rapporten om alkoholens skyddande funktion mot förkylningar och blyghet dyker nog upp på bloggen inom kort.

En snubbe som kan ha kul med alkohol är Backis. Han lät det inte byggas upp någon julstämning över huvudtaget. Han tog ölen till hjälp och tog sig ut i kungälvsnatten med Nauber som troget sällskap. Bloggen hade ingen utsänd på plats som kunde rapportera om händelserna. Så därför kan vi bara gissa, spekulera och kanske till och med ljuga om helgen. Dansade Backis? Gjorde han det bra? Var han rakad? Facit: ja, nej, nej.

För att riktigt uppnå den optimala julkänslan krävs det att man beger sig till Liseberg. Ett Mekka för tomteälskare, tomteskägg överallt! På denna plats fanns Gåsen och han var i ett rent lyckorus efteråt. Ett rus som inte hade skapats av elaka kaptener eller polacker, ett rus som inte övergav honom med en svår bakfylla som enda minne. Istället återvände han till sitt näste med över fyra kilo chips, x antal marabou och ett stort leende på  läpparna. Kaptenens grepp om Gåsen hade varit oerhört svagt denna helgen och det gör såklart den här bloggen ännu lite mer urvattnad. Det kan vi dock leva med, bara det inte händer alltför ofta.

Jag vet inte för vilken gång i ordningen som jag skriver här samtidigt som Svensson kollar på animal planet. Snart uppnår han en helt ny nivå av intelligens. Jag tror, och det här är från hjärtat, att med lite tur och lite mer intensivt studerande av djurens värld så kommer Svensson snart att med stolthet i rösten kunna konstatera att han är på en femårings nivå. Det kan han tacka animal planet för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0