Halvfina hägringar!

Vi sitter på förfest nu, och jag sitter och bloggar. Hur kul kan den förfesten vara? Det är ju det jag ska berätta! Vi laddar upp för en kväll som kommer spränga alla gränser, den kommer gå till historien som kvällen då mänskligheten tog ytterligare ett steg. Bakåt. Ikväll ska gåsdansen bli officiell. Det betyder att djuret kommer vara i centrum på dansgolvet. Runtomkring kommer skäggiga killar sitta och dricka öl. Det är där Backis kommer ragga ikväll.

Igår var Fredde pruttfull. Idag har han ångest. Det är därför han samlat alla sina vänner här för att pigga upp. Och spriten är här för att pigga upp ännu mer. Svinfulla kommer vi bli (Ordvits: Pigg = Svin). Nu är det dags att höja nivån och då får vi föra in ett citat på bloggen. Det är inte citatmaskinen Svensson som får äran den här gången utan lotten faller på Chricke.

Gåsen: Jag hörde att någon frågat Silvstedt om hon ville ha sex med Svennis och hon hade svarat "inte utseendemässigt men jag har hört att han är bra i sängen."
Chricke: Så säger dom om mig också!

Medan jag skrev det så byttes musiken ut. Numer är det en gammal slagdänga som spelas och Backis smäller ihop en schysst text till det. Jag tror att hans version skulle kunna slå utomlands.

Det är inte bara vi som är ute ikväll. Folk kommer slåss för att få utrymme vid baren och spriten kommer flöda som aldrig förr. Gåsen kommer kasta in drink efter drink. Det kommer finnas samlarmärken för allas smak ute på dansgolvet. Gucci till exempel. Dom som inte är oss är inte vi. Det vet Backlund om och det är med dom förutsättningarna som han tar sin öl i handen och låter världen få spela sitt skådespel för honom. Han trivs med det, han har ju sin öl. Gåsen tar sin bästa vän i hand ikväll, han också. Kaptenen är här och det gör Gåsen på ett glatt humör. Det är inte Red Bull som ger Gåsen sina vingar.

Än så länge är det bara vi här, på förfesten alltså. Vi ägnar kvällen åt att böja bananer och förtära vass dryck. Imorgon kommer den här bloggen att fyllas av bravader, det är den stämningen som är i luften. Den stämningen, och en lätt doft av manlighet. Rummet fylls också av Backis närvaro, han sprider visdomsord som gödsel. Om Backis var en riddare så skulle han ha en utomlans. Men han är ingen riddare, han är utomlands.


"BK Häcken. Bröst, Kuk, Häcken."
Gåsen

Nu låter vi förfesten löpa vidare så får vi se vart det här tar vägen. Varenda brevlåda, busstation och buddhist kan känna sig osäker. Vi kommer festa som om det vore 2012. Och vi gör det med stil!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0