Att hylla en fylla

Man är ju inte arton längre. Sex bevingade ord som stack hål i en hel generation av ruskrigare. Vi skrattade alla åt den store profeten Gåsen när han sa det, men nu är det han som står där med vetskapen om hur rätt han hade. När vi hade som allra roligast så stack Gåsen upp sitt nyktra (nåja..) huvud och analyserade ner våra livssituationer på ett så kirurgiskt sätt att bara smulor fanns kvar. Tack som fan.

Det finns bloggprofiler som hunnit förlova sig, köpa bostadsrätter. Dodde Skarp, av många sedd som en sann apostel, har till och med gått och blivit fader. Jag ska flytta från stället som jag flyttade till när jag lämnade partyvåningen bakom mig. Bli sambo på nytt. Med en tjej denna gång - inte en idiot.

Så nej, vi är inte arton längre. MEN! Man kan alltid låtsas. För jag tror att om man bara ruskar tag rejält i dessa gamla profiler så trillar snart den där kostymen med vuxenpoäng i varenda söm av kropparna och ersätts med en målmedveten tanke i vardera huvud. Fest!

Att samla oss alla blir big bang del två. Den ursprungliga stora smällen sägs vara förutsättningen och skapandet för allt liv i universum. Vår smäll kommer om inte annat att föra ett jävla liv. Skallarna kommer att slå emot varandra i rask, tysk takt alltmedan ölen sveps i densamma. Det kommer att få köpas in så mycket shot att Gåsen inte mäktar med att hälla ut alltsammans, den kommer istället att spridas i våra kroppar och göra oss på gott humör.

Danne förklarade det ganska bra häromveckan. Han sa att våra fyllor byggger på ren idioti och öl. En kombination som får änglar att dansa och munnen att glappa. Det är allt jag behöver. Det är allt som de andra fruktar.

Är det inte dags att hitta Chrickes mystiska brud i vimlet? Det har runnit så mycket vatten under broarna att till och med denna flicka måste vara lite nyfiken. Kanske kan hon gå i fällan? Det gäller bara att hålla undan Svensson så han inte skrämmer denna arma varelse. Någon får ge honom några äckliga groggar att halsa.

Detta är en uppmaning till alla som känner sig träffade. Detta är en klar signal till den här världens stora frälsare och planerare. Gåsen. Vi samlar gänget. Vi har en kväll som inte kommer lämna någon oberörd. Vi tvingar mig att gå runt med ett block i näven för att föreviga kvällen. Och vi gör det väl snart?

Backis ska med!

RSS 2.0